Kotanyi Koper włoski cały 20g

Wszystko zaczęło się w 1881 r. od Janosa Kotányi i papryki. Wkrótce dołączyły inne drogocenne przyprawy i zioła z całego świata. Dziś, tak samo jak przed laty, są naszą największą pasją. Dlatego używamy wyłącznie najlepszych składników, aby uzyskać niepowtarzalny aromat Kotányi. Dla 100% naturalnego smaku i bogatego aromatu.
Ziarna kopru włoskiego, zwanego również fenkułem, są bardzo aromatyczne. Charakteryzują się delikatnym, słodkawym smakiem podobnym do anyżu. Przyprawa stosowana jest zarówno w kuchni jak i ziołolecznictwie. Odrobina ziaren kopru włoskiego dodana do potrawy nada jej delikatnie słodkawy smak i wspaniały aromat.//Zastosowanie: Ziarna można dodawać do chlebów, ciast, potraw rybnych, zup, sosów oraz, aby wzbogacić smak herbaty.
  • 1,38 zł / szt.
  • 20 g ( 69,00 zł za 1 kg )
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Nasiona kopru włoskiego
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: AustriaKraj pochodzenia głównego składnika: Chiny
Przeznaczenie: Do mięs
Typ: Przyprawy jednorodne
Cukry: 36 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g"
Wartość energetyczna kcal: 374 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1571 kJ
Wielkość porcji: 5 ml
Zawartość białek: 16 g
Zawartość soli: 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 15 g
Zawartość węglowodanów: 37 g