Baton wysokobiałkowy PROTEIN 33% to pyszny baton o smaku słonego karmelu oblany polewą waniliową. Dostarcza porządnej porcji białka i aż 7 witamin, ważnych dla osób aktywnych fizycznie. Izolat białek mleka MPI i koncentrat białek serwatkowych WPC 80 tworzą idealnie dobraną kompozycję – łącznie aż 33% białka z mleka
Składniki: Białka mleka 31%: izolaty białek mleka MPI, koncentrat białek serwatkowych WPC 80 (z mleka); błonnik rozpuszczalny (kukurydziany), orzeszki arachidowe 17%, substancja słodząca: maltitole; tłuszcze roślinne: palmowy, shea; substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; izolat sojowy, błonnik rozpuszczalny (akacjowy), skrobia z tapioki, sól, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, glikozydy stewiolowe; emulgator: lecytyny (z soi); substancje wzbogacające: cytrynian magnezu, witamina C, niacyna, witamina E, kwas pantotenowy (B5), witamina B6, Tiamina (B1), witamina B12. Produkt zawiera naturalnie występujące cukry.
Zawartość netto: 50 g
Źródło białka: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 450 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Tak
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Tak
Witaminy i składniki mineralne
Kwas pantotenowy: 5 mg/100g
Niacyna (witamina B3, PP): 14 mg/100g
Pirydoksyna (witamina B6): 1,2 mg/100g
Tiamina (witamina B1): 0,9 mg/100g
Witamina B12: 2,1 ?g/100g
Witamina C: 66 mg/100g
Witamina E: 9,8 mg/100g