Gicz Cielęca Z Kością, Mięsne Specjały Vacuum około 1 Kg

Element uzyskany z tuszy cielęcej. Gicz przednia oddzielona od odcinka nasadowego kończyny przedniej. Gicz tylna odcięta w stawie kolanowym i dalej wzdłuż kości goleni do guza piętowego. Kości stawu odcięte na równo, a od goleni tylnej należy odciąć staw skokowo-goleniowy.
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • 57,95 zł / kg
  • 1 kg ( 57,95 zł za 1 kg )
  • kg
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Składniki: Mięso cielęce
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Polska
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 4 °C
Gatunek mięsa: Cielęcina
Klasa: V-cielęcina
Kości: Z kośćmi
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 80 op. zb. (DU)
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj elementu: Gicz
Skóra: Bez skóry
"Waga szacunkowa: 0,9 - 1,1 kg"
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g