Górka Cielęca Z Wysokim Żebrem, Mięsne Specjały Vacuum około 1,2 Kg

Element uzyskany z rozbioru tuszy cielęcej. Element odcięty od tyłu między ostatnim kręgiem piersiowym, a pierwszym kręgiem lędźwiowym. Od przodu między przedostatnim kręgiem piersiowym a pierwszym karkowym. Od dołu cięciem równoległym do mięśnia najdłuższego grzbietu w odległości 4 cm od końca przyczepu mięśnia najdłuższego. Kości żebra oczyszczone z tkanki mięsnej.
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • 84,51 zł / kg
  • 1 kg ( 101,41 zł za 1.20 kg )
  • kg
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Składniki: MIĘSO CIELĘCE

Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Polska
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 4 °C
Gatunek mięsa: Cielęcina
Klasa: V-cielęcina
Kości: Z kośćmi
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj elementu: Górka (plecówka)
Skóra: Bez skóry
"Waga szacunkowa: 1 - 1,4 kg"
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g