Udziec Cielęcy Bez Kości Vacuum około 2,2 Kg

Element z tuszy cielęcej, bez kości, uzyskany po odcięciu między ostatnim kręgiem lędźwiowym a pierwszym kręgiem kości krzyżowej. Dalsze cięcie prowadzi się wzdłuż omięsnej mięśnia czworogłowego uda w ten sposób, by mięśnie brzucha (łaty) pozostały przy części lędźwiowo-brzusznej półtuszy. Mięso odbłonione.

Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • 96,59 zł / kg
  • 1 kg ( 212,50 zł za 2.20 kg )
  • kg
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Składniki: Mięso cielęce

Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Polska
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 4 °C

Gatunek mięsa: Cielęcina
Kości: Trybowane/filet
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 64 op. zb. (DU)
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj elementu: Udziec
"Waga szacunkowa: 1,7 - 2,7 kg"

Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie

Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g