Składniki:woda, ziarna soi 8,5%, cukier, węglan wapnia, sól, witamina D, witamina B12
Pojemność: 1 l (dm?)
Źródło białka: Tak
Produkt bez laktozy: Tak
Źródło [nazwa witaminy lub składnika mineralnego]: Wapnia
Produkt wegański: Tak
Technika utrwalenia: UHT
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 2,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Wartość energetyczna kcal: 45 kcal
Wartość energetyczna kJ: 190 kJ
Wielkość porcji: 100 ml
Zawartość białek: 3,7 g
Zawartość soli: 0,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 2,1 g
Zawartość węglowodanów: 2,6 g
Witaminy i składniki mineralne
Ryboflawina (witamina B2): 0,38 mg/100g
Wapń: 120 mg/100g
Witamina D: 0,75 ?g/100g