Składniki: skórki z kurczaka i indyka, woda, tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, wątroba z kurczaka, wątroba wieprzowa, mięso mechanicznie oddzielone indycze, kasza manna (z PSZENICY), cebula 2%, sól, białko SOJOWE, emulgatory [E471, E472c], błonnik SOJOWY, cukier, glukoza, LAKTOZA z MLEKA, maltodekstryna, białka MLEKA, stabilizatory[E451, E331,E262], wzmacniacz smaku [E621], aromaty (zawierają LAKTOZĘ z MLEKA i GORCZYCĘ), ekstrakt drożdżowy, substancja konserwująca [E250].
Rodzaj: Wędlina podrobowa
"Gatunek mięsa: Indyk, Kurczak, Wieprzowina"
Metoda wytwarzania: Parzone
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: Homogenizowane
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 64 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Wartość odżywcza
Cukry: 1,6 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g
Wartość energetyczna kcal: 261 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1081 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 9,1 g
Zawartość soli: 1,9 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 23 g
Zawartość węglowodanów: 4,4 g