Składniki: Sos warzywno-pomidorowy (woda, marchew 29%, cebula 11%, cukier, koncentrat pomidorowy 6%, ocet spirytusowy, seler 3%, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, ekstrakt liścia laurowego, ekstrakt ziela angielskiego), smażone płaty ze śledzia atlantyckiego ze skórą [płaty ze śledzia atlantyckiego ze skórą (Clupea harengus), mąka pszenna, olej rzepakowy]. Produkt zawiera ości.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Ze skórą
Sposób przetworzenia: W sosie innym, Z warzywami
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Zawartość netto: 500 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 500 g
Pojemność: 500 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Skóra
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 132 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Tak
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
"Cukry: 8,3 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g"
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 130 kcal
Wartość energetyczna kcal: 130 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 543 kJ
Wartość energetyczna kJ: 543 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek w porcji (ogólnie): 5,2 g"
"Zawartość białek: 5,2 g"
"Zawartość soli w porcji (ogólnie): 1,2 g"
"Zawartość soli: 1,2 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 8,1 g"
"Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 1,2 g"
"Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 8,1 g"
"Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 8,3 g"
"Zawartość węglowodanów w porcji: 8,3 g"
"Zawartość węglowodanów: 8,3 g"