Składniki: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, glukoza,cukier, barwnik – kwas karminowy, betanina, przeciwutleniacz – askorbinian sodu, kwas cytrynowy, substancja konserwująca – azotyn sodu, bakterie fermentacji mlekowej.. produkt może zawierać: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka. do wytworzenia 100 g produktu zużyto 149 g mięsa wieprzowego "
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Metoda wytwarzania: Surowe
Rodzaj: Kiełbasa
Stopień rozdrobnienia: Drobno rozdrobnione surowe suszone
Typ: Paczkowany
Zawartość netto: 100 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Tak
Zawiera barwniki: Tak
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Tak
Zawiera substancje konserwujące: Tak
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie