Składniki: mięso wieprzowe (82%), woda, sól, cukier, glukoza, stabilizatory (cytrynian sodu, trifosforany); aromat, białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacz: (izoaskorbinian sodu); aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca (azotyn sodu). produkt może zawierać soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Metoda wytwarzania: Peklowane, Wędzone, Parzone
Rodzaj: Wędzonka
Stopień rozdrobnienia: Plastry
Technika utrwalenia: konserwacja
Typ: Paczkowany
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Cukry: 1,6 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Wartość energetyczna kcal: 112 kcal
Wartość energetyczna kJ: 471 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 20 g
Zawartość soli: 2,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 2,8 g
Zawartość węglowodanów: 1,6 g