Składniki: Filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus), olej rzepakowy, cebula, cukier, śliwki suszone, koncentrat pomidorowy, pestki dyni, nasiona słonecznika, woda, ocet spirytusowy, sól, skrobia modyfikowana, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, lakton kwasu glukonowego, mleczan wapnia, kwas jabłkowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; przyprawy, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; olej słonecznikowy, aromat papryki. produkt może zawierać: skorupiaki, gorczycę, jaja, soję, mleko, seler i gluten (z pszenicy i owsa).
Filetowanie: Filety
Gatunek ryby: Śledź
Masa netto sztuki (po odcieku): 500 g
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Skóra: Bez skóry
"Sposób przetworzenia: Marynowane, W oleju, Z dodatkami"
Stopień obrania: Bez skóry
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Źródło kwasów tłuszczowych omega-3: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Owies i produkty owsiane: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Tak
Cukry: 11 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g"
Wartość energetyczna kcal: 291 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1205 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 8 g
"Zawartość soli: 2,2 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 23 g
Zawartość węglowodanów: 13 g