Składniki: 32 % filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, olej rzepakowy, 8,5 % śmietana, 7,8 % cebula marynowana, 7,8 % ogórki konserwowe, woda, cukier, 3 % jabłko gotowane, jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia), ocet spirytusowy, sól, żółtko jaja, skrobia, mielona gorczyca, kurkuma.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Bez głowy, Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane, W sosie innym
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Zawartość netto: 350 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 350 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 126 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g