Składniki: 45% rolmopsy [36% płaty ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus)*śledź, sólm regulator kwasowości: kwas octowy), 9% ogórek konserwowy, woda, 7,5% cebula marynowana, 5%marchew gotowana, sól , ocet spirytusowy, papryka konserwowa, gorczyca, cukier, regulator kwasowości (octany sodu) glukoza, substancja słodząca: sacharyny, aromaty naturalne.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Bez głowy
Skóra: Ze skórą
Sposób przetworzenia: W zalewie
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Zawartość netto: 400 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 230 g
Pojemność: 400 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w wodach śródlądowych
Stopień obrania: Skóra
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 136 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
"Cukry: 0,4 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g"
Wartość energetyczna kcal: 113 kcal
Wartość energetyczna kJ: 469 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 9,6 g"
"Zawartość soli: 3,6 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 7,1 g"
"Zawartość węglowodanów: 2,2 g"