Składniki: 55% marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry [filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus), woda, cukier, sól, ocet spirytusowy], 21,7% olej rzepakowy, cebula marynowana (cebula, woda sól, regulator kwasowości: kwas octowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), kapusta biała (kapusta biała, woda, ocet, sól, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, kwas winowy), woda, koncentrat pomidorowy, 0,7% grzyby suszone (podgrzybek, borowik, maślak, koźlarz, pieczarka - w zmiennych proporcjach), cukier, sól, aromat, przyprawy, ekstrakt z papryki.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Zawartość netto: 300 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 240 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne, Okrężnice (sieci)
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 208 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
"Cukry: 2,2 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g"
Wartość energetyczna kcal: 302 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1249 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 9,2 g"
"Zawartość soli: 2,5 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 28 g
"Zawartość węglowodanów: 3,2 g"