Kawałki marynowanych filetów ze śledzia atlantyckiego bez skóry z cebulą marynowaną w oleju rzepakowym
Składniki: Filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), olej rzepakowy, cebula, cukier, przyprawy, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; gorczyca, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane, W oleju
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Zawartość netto: 200 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 200 g
Pojemność: 200 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 200 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Owies i produkty owsiane: Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać