Składniki: Mięso wieprzowe (67 %), woda, sól spożywcza, białko sojowe, substancja zagęszczająca: karagen, regulatory kwasowości: cytryniany sodu, octany sodu, e575, stabilizator: trifosforany, przyprawy, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, białko wieprzowe, substancja konserwująca: e250
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Metoda wytwarzania: Parzone
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj: Kiełbasa
Stopień rozdrobnienia: Grubo rozdrobnione
Typ: Paczkowany
"Waga szacunkowa: 2,4 - 2,6 kg"
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
"Cukry: <0,5"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g"
Wartość energetyczna kcal: 86 kcal
Wartość energetyczna kJ: 361 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 14 g
"Zawartość soli: 3,1 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 3 g
"Zawartość węglowodanów: 0,5 g"