Składniki: Mięso z łososia pacyficznego nerka (Oncorhynchus nerka) 51%, margaryna (olej rzepakowy, woda, emulgator, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), majonez (olej rzepakowy, woda, żółtko jaja w proszku, musztarda (ocet spirytusowy, woda, mączka z gorczycy, cukier, przyprawy), ocet spirytusowy, cukier, sól, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa EDTA, barwnik: beta-karoten), koncentrat pomidorowy, sól, przyprawy, koper suszony.
Gatunek ryby: Łosoś
Kraj pochodzenia głównego składnika: Stany Zjednoczone
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Obszar połowu (FAO): Północno-wschodnia część Oceanu Spokojnego
Rodzaj narzędzia połowowego: Sieć skrzelowa (okrażające)
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Pasta
Sposób wędzenia: na ciepło
Stopień rozdrobnienia: ryba mielona
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 0,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Wartość energetyczna kcal: 109 kcal
Wartość energetyczna kJ: 452 kJ
Wielkość porcji: 80 g
Zawartość białek: 3 g
Zawartość soli: 0,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 10 g
Zawartość węglowodanów: 1 g