Składniki: mięso wieprzowe (90%), woda, sól, glukoza, stabilizatory: trifosforany, polifosforany; białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. może zawierać: soję, mleko ( łącznie laktozą), seler, gorczycę
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
"Metoda wytwarzania: Parzone, Peklowane"
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa: Tak
Rodzaj: Produkt blokowy
Stopień rozdrobnienia: Plastry
Technika utrwalenia: konserwacja
Typ: Paczkowany
Zawartość netto: 200 g
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 1,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Wartość energetyczna kcal: 99 kcal
Wartość energetyczna kJ: 419 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 19 g
Zawartość soli: 2,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 2 g
Zawartość węglowodanów: 1,3 g