Wspaniały przysmak kuchni polskiej. Uszka są idealnym uzupełnieniem barszczu czerwonego. Po podgrzaniu w gorącej wodzie lub podsmażeniu na patelni mogą być podane również jako potrawa samodzielna.
Składniki: mąka PSZENNA, woda, mięso 13,5 % (mięso wieprzowe 12,7 %, mięso wołowe 0,8 %), mąka SOJOWA, cebula, tłuszcz wieprzowy, błonnik PSZENNY, por, marchew, olej rzepakowy, sól, przyprawy, suszone warzywa (marchew, pasternak, pietruszka, cebula, SELER, por), ekstrakty przypraw, syrop cukru skarmelizowanego, cukier, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromaty. Może zawierać GORCZYCĘ, JAJA, MLEKO, nasiona SEZAMU.
Sposób przygotowania: Do gotowania, Patelnia
Zawartość netto: 400 g
Pojemność: 400 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)