Margaryna o uniwersalnym zastosowaniu: do pieczenia, duszenia , smażenia
Składniki: oleje i tłuszcze roslinne(palmowy, rzepakowy i słonecznikowy w zmiennych proporcjach, kokosowy), woda, emulgatory (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyny), sól (0,3%), aromat, barwnik (annato), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A,D). Produkt moze zawierać mleko
Rodzaj: Margaryna
Typ produktu: Naturalny
"Przeznaczenie: do pieczenia, smażenia, duszenia"
Zawartość tłuszczu: 60 g/100g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 260 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Wartość energetyczna kcal: 540 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2220 kJ
Wielkość porcji: 10 g
Zawartość białek: 0 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość soli: 0,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 60 g
Zawartość węglowodanów: 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0 g
Witaminy i składniki mineralne
Witamina A: 900 ?g/100g
Witamina D: 7,5 ?g/100g