Składniki: Mintaj filet b/s 55%, woda, stabilizator: E 451, E 452
Część ryby: cały filet
Gatunek ryby: Mintaj
Glazura: 10 %
Kraj pochodzenia głównego składnika: Chiny
"Masa netto (bez glazury): 4,5 kg"
Metoda produkcji: Złowione w morzu
"Obszar połowu (FAO): Północno-zachodnia część Oceanu Spokojnego, Północno-wschodnia część Oceanu Spokojnego"
Produkt składa się z połączonych kawałków ryby: Nie
Skóra: Bez skóry
Sposób obróbki: Filety
Sposób przetworzenia: Mrożone
Stopień obrania: Bez skóry
Stopień rozdrobnienia: Filet
Typ: Na wagę
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Wartość energetyczna kcal: 44 kcal
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 44 kcal
Wartość energetyczna kJ: 186 kJ
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 186 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 9,4 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 9,4 g
Zawartość soli: 0,83 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,83 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,7 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0,2 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0,7 g
Zawartość węglowodanów: 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0 g