Składniki: karczek wieprzowy bez kości (80%), woda, sól, białko sojowe, stabilizatory: e451, e452, substancje zagęszczające: e407, e407a, białko wieprzowe kolagenowe, wzmacniacze smaku: e621, e635, cukry (maltodekstryna, glukoza, dekstroza), aromaty (zawiera seler), bialka mleka krowiego, aromat dymu wędzarniczego, przeciwutleniacz e301, substancja konserwująca e250. możliwa obecność: glutenu, gorczycy, jaj.
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Metoda wytwarzania: Wędzone
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj: Wędzonka
Stopień rozdrobnienia: W całości
Typ: Na wagę
"Waga szacunkowa: 0,3 - 0,5 kg"
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
"Cukry: 0,8 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g"
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 144 kcal
Wartość energetyczna kcal: 144 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 602 kJ
Wartość energetyczna kJ: 602 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek w porcji (ogólnie): 15,8 g"
"Zawartość białek: 15,8 g"
"Zawartość soli w porcji (ogólnie): 2,6 g"
"Zawartość soli: 2,6 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 8,5 g"
"Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 3,3 g"
"Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 8,5 g"
"Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0,8 g"
"Zawartość węglowodanów w porcji: 0,9 g"
"Zawartość węglowodanów: 0,9 g"