Składniki: 45% płaty ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus lub clupea harengus membras)*, woda, 7,5% cebula marynowana, 5% marchew gotowana, ocet spirytusowy, sól, papryka marynowana czerwona, ziarno gorczycy, cukier, regulator kwasowości: octany sodu; glukoza, substancja słodząca: sacharyny; aromat
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Bez głowy
Skóra: Ze skórą
Sposób przetworzenia: Marynowane, W zalewie
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Zawartość netto: 400 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 230 g
Pojemność: 400 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w wodach śródlądowych
Stopień obrania: Skóra
Produkt składa się z połączonych kawałków ryby: Nie
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 136 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
"Cukry: 0,3 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g"
Wartość energetyczna kcal: 127 kcal
Wartość energetyczna kJ: 528 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 12,9 g"
"Zawartość soli: 3,3 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 7,7 g"
"Zawartość węglowodanów: 1,1 g"