Składniki: Mleko pasteryzowane, śmietanka (z mleka), sól, papryczka jalapeno (0,85%), kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, kultury pleśniowe
Rodzaj mleka: Krowie
Rodzaj sera: Pleśniowy
Smak: Z dodatkami, Chili, Pikantny, Smakowy
Zawartość tłuszczu: Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
"Cukry: <0,5"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g
Wartość energetyczna kcal: 412 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1701 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 14 g
"Zawartość soli: 1,5 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 39 g
"Zawartość węglowodanów: 0,7 g"