Składniki: 100g produktu wyprodukowano ze 120g mięsa wieprzowego. składniki: mięso wieprzowe (ue) , tłuszcz wieprzowy, sól, laktoza, papryka, białko mleka, naturalny aromat wieprzowy, dekstroza, białka roślinne, przyprawy, przeciwutleniacze: e301, e331 i e330; substancje konserwujące: e250, e252 i e262; stabilizatory: e450 i e451; czosnek w proszku, aromat i aromat dymu wędzarniczego. pakowano w atmosferze ochronnej.
Rodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
Metoda wytwarzania: Suszone
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Stopień rozdrobnienia: Grubo rozdrobnione
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 280 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
"Cukry: 2,7 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 8,9 g"
Wartość energetyczna kcal: 310 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1292 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 24 g
"Zawartość soli: 3,8 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 22 g
Zawartość węglowodanów: 4 g