Składniki: marmolada 35,3% (przecier jabłkowy 93,7%*, przecier wiśniowy 2,1%*, przecier aroniowy 2,1%*, przecier śliwkowy 2,1%, pektyny- substancja żelująca, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), mąka pszenna, tłuszcz palmowy, cukier, jaja, serwatka w proszku (z mleka), aromat. *-zawartość owoców w marmoladzie.
Typ: Kruche
Smak: Owocowy
Dodatki: Z nadzieniem
Zawartość netto: 260 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 81 op. zb. (DU)
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym: 972 szt.
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Czy znaki dietetyczne/alergenów znajdują się na opakowaniu?: Tak
Wartość odżywcza
Cukry: 37 g
Ilość porcji w opakowaniu: 16 szt.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 9,2 g
Wartość energetyczna kcal: 462 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1940 kJ
Wielkość porcji: 16 g
Zawartość białek: 5,3 g
Zawartość soli: 0,04 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 19 g
Zawartość węglowodanów: 68 g