Składniki: Sos musztardowy 54% [woda, olej rzepakowy, musztarda 17% (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, ocet winny, przyprawy), cukier, śmietanka, gorczyca 3%, ocet spirytusowy, sól, skrobia modyfikowana, żółtko jaja w proszku, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; aromat gorczycy, barwnik: karoteny], marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry 36% [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy], cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy).
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: W sosie innym
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Zawartość netto: 250 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 250 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 240 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
"Cukry: 7,5 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g"
Wartość energetyczna kcal: 256 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1061 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 5,3 g"
"Zawartość soli: 1,9 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 22 g
"Zawartość węglowodanów: 8,7 g"