Składniki: Sos śmietanowy 51% [olej rzepakowy, woda, śmietanka 17%, cukier, żółtko jaja w proszku, ocet spirytusowy, sos jogurtowy (jogurt, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny), sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; aromat gorczycy], marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry 36% [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy], cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), ogórek konserwowy (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, ekstrakt kopru), jabłko konserwowe (jabłko, woda, cukier, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy).
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: W sosie innym
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Zawartość netto: 250 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 250 g
Kategoria narzędzi połowowych: Siatki stacjonarne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 240 op. zb. (DU)
Cukry: 6 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g"
Wartość energetyczna kcal: 317 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1310 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 4,9 g"
"Zawartość soli: 1,5 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 30 g
"Zawartość węglowodanów: 6,4 g"