Składniki: 100 g suchej kiełbasy wyprodukowano z 181 g mięsa wieprzowego składniki: mięso wieprzowe, sól, laktoza, dekstroza, pieprz, czosnek, gałka muszkatołowa, substancja konserwująca: e250, e252, kultury starterowe, wołowe jelito kolagenowe (jadalna osłonka)
Rodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
Metoda wytwarzania: Suszone
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Stopień rozdrobnienia: Średnio rozdrobnione suszone
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 162 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 17,6 g"
Wartość energetyczna kcal: 541 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2261 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 35 g
"Zawartość soli: 5,2 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 44 g
Zawartość węglowodanów: 1 g