Składniki: Marchew słupki 30%, kiełki fasoli 20%, pędy bambusa 10%, grzyby mun 10%, papryka 10%, por 10%, cebula 10%.
Rodzaj: Warzywa
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Niska wartość energetyczna: Tak
Niska zawartość tłuszczu: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 63 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: <0,5
Ilość porcji w opakowaniu: 3 szt.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1
Wartość energetyczna kcal: 24 kcal
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 36 kcal
Wartość energetyczna kJ: 99 kJ
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 149 kJ
Wielkość porcji: 150 g
Zawartość białek: 1,1 g
Zawartość białek (ogólnie): 3 %RWS
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 1,7 g
Zawartość soli: 0,03 g
Zawartość soli (ogólnie): 1 %RWS
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,05 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 1 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie): <0,5
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0,1 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): <0,5
Zawartość węglowodanów: 2,6 g
Zawartość węglowodanów (cukry): <1
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 2 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji: 3,9 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): <0,5