Składniki: Olej słonecznikowy, bazylia (31%), migdały, białka mleka, ser grana padano dop (3%) ( zawiera białka jaj kurzych), sól, serwatka z mleka, ser pecorino romano dop (2%), cukier, oliwa z oliwek extra virgin (1%), naturalne aromaty, regulator kwasowości: kwas mlekowy, czosnek, błonnik bambusowy.
Przeznaczenie: Do makaronu
Rodzaj sosu: Pesto
Smak: Bazylia
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Tak
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 5,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 6 g
Wartość energetyczna kcal: 519 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2139 kJ
Wielkość porcji: 20 g
Zawartość białek: 5,6 g
Zawartość soli: 3,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 52 g
Zawartość węglowodanów: 6,5 g