Składniki: Wyrób wieprzowy, drobno rozdrobniony, wędzony, parzony, suszony. Ze 185 g mięsa wieprzowego wyprodukowano 100 g produktu. Składniki: mięso wieprzowe, skrobia, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromaty, białko wieprzowe, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. Osłonka jadalna - substancja żelująca: alginian sodu, stabilizatory: celuloza, chlorek wapnia.
Rodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
"Metoda wytwarzania: Parzone, Wędzone, Suszone"
Klasa trwałości produktu: Trwały
Stopień rozdrobnienia: Drobno rozdrobnione
Wysoka zawartość białka: Tak
Produkt bezglutenowy: Tak
Bez glutenu: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 340 op. zb. (DU)
Orzechy: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 2,7 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Wartość energetyczna kcal: 498 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2064 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 22 g
Zawartość soli: 2,8 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 42 g
Zawartość węglowodanów: 6,7 g