Składniki: Mięso wieprzowe, substancja żelująca: alginian sodu, sól, przyprawy, regulator kwasowości: mleczan wapnia, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, glukoza, aromaty (w tym dymu wędzarniczego), przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu możliwa obecność: soi, mleka (łącznie z laktozą), selera, gorczycy
Rodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
Metoda wytwarzania: Wędzone
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Stopień rozdrobnienia: Drobno rozdrobnione
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 133 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Wartość energetyczna kcal: 464 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1924 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 28 g
"Zawartość soli: 3,7 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 38 g
Zawartość węglowodanów: 2 g