Składniki: 100 g produktu wyprodukowano ze 185 g mięsa wieprzowego. mięso wieprzowe, sól, aromat, glukoza, białko wieprzowe, regulatory kwasowości: cytryniany sodu, mleczan wapnia, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, stabilizator: celuloza, substancja konserwująca: azotyn sodu. osłonka jadalna alginianowa (substancja żelująca: alginian sodu, koncentrat z papryki, koncentrat z rzodkwi, koncentrat z marchwi). produkt może zawierać soję, seler, gorczycę, laktozę (z mleka).
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Klasa trwałości produktu: Trwały
Metoda wytwarzania: Suszone, Parzone, Wędzone
Produkt bezglutenowy: Tak
Rodzaj: Kiełbasa
Stopień rozdrobnienia: Drobno rozdrobnione
Typ: Paczkowany
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Wartość energetyczna kcal: 519 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2152 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 28 g
"Zawartość soli: 3,8 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 43 g
Zawartość węglowodanów: 5 g