Składniki: Podgrzybek brunatny (imleria badia) 38,8%, woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, koncentrat pomidorowy, cebula, czosnek w zalewie solnej (ząbki czosnku, woda, sól, regulator kwasowości; kwas octowy, kwas cytrynowy), sól, przyprawy (zawierają gorczycę).
"Kraj pochodzenia głównego składnika: Spoza Unii Europejskiej, Unia Europejska"
Masa netto produktu po odcieku: 140 g
Rodzaj: W zalewie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 12 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g"
Wartość energetyczna kcal: 81 kcal
Wartość energetyczna kJ: 342 kJ
"Zawartość białek: 3,2 g"
"Zawartość soli: 1,6 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1,6 g"
Zawartość węglowodanów: 12 g