Składniki: Woda, mięso wieprzowe 14%, tłuszcz wieprzowy, krew wieprzowa, tkanka łączna wieprzowa, kasza jęczmienna, nerki wieprzowe, serca wieprzowe, sól, przyprawy, regulatory kwasowości e 332, e 327, stabilizator e 331, przeciwutleniacz e 301.
Rodzaj: Wędlina podrobowa
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Na wagę
Metoda wytwarzania: Parzone
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: Rozdrobnione
Produkt zmiennowagowy: Tak
Waga szacunkowa: 0,9 - 1,1 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 80 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g