Składniki: mleko, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakteriikefirowych, laktoza z mleka
Rodzaj: Kefir
Typ: Naturalny
Smak: Naturalny
"Zawartość tłuszczu: 1,5 %"
Pojemność: 330 ml
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 240 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
"Cukry: 4,6 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 76 kcal
Wartość energetyczna kcal: 46 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 322 kJ
Wartość energetyczna kJ: 195 kJ
Wielkość porcji: 330 ml
"Zawartość białek w porcji (ogólnie): 5,9 g"
"Zawartość białek: 3,6 g"
"Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,17 g"
"Zawartość soli: 0,1 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1,5 g"
"Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 1,7 g"
"Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 2,5 g"
"Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 7,6 g"
"Zawartość węglowodanów w porcji: 7,6 g"
"Zawartość węglowodanów: 4,6 g"