Składniki: Mleko pasteryzowane, enzym - laktaza, żywy kultury bakterii w tym lactobacillus rhamnosus.
Rodzaj: Kefir
Typ: Naturalny
Smak: Klasyczny (classic)
Zawartość tłuszczu: 1,5 %
Pojemność: 400 ml
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Produkt bez laktozy: Tak
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 4,2 g
Ilość porcji w opakowaniu: 4 szt.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Wartość energetyczna kcal: 43,0 kcal
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 43 kcal
Wartość energetyczna kJ: 180,0 kJ
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 180 kJ
Wielkość porcji: 400 g
Zawartość białek: 3,1 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 3,1 g
Zawartość soli: 0,1 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1,5 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 1 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 1,5 g
Zawartość węglowodanów: 4,2 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 4,2 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 4,2 g