Składniki: Ze 143 g mięsa wieprzowego wyprodukowano 100 g wyrobu. mięso wieprzowe, sól, aromaty, glukoza, przyprawy, przeciwutleniacz- askorbinian sodu; substancja konserwująca- azotyn sodu. może zawierać: gorczycę, jaja, mleko (łącznie z laktozą), seler, soję, zboża zawierające gluten.
Rodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Na wagę
Metoda wytwarzania: Parzone, Pieczone, Wędzone
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: Grubo rozdrobnione suszone
Produkt zmiennowagowy: Tak
Waga szacunkowa: 0,9 - 1,1 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 80 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
"Cukry: 0,6 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g"
Wartość energetyczna kcal: 221 kcal
Wartość energetyczna kJ: 925 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 27 g
"Zawartość soli: 2,2 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 12 g
"Zawartość węglowodanów: 1,3 g"