Składniki: mięso wieprzowe - 60%, woda, mięso oddzielone mechaniczne - 5%, tłuszcz wieprzowy, tkanka łączna wieprzowa, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik pszenny bezglutenowy, błonnik sojowy, białko sojowe, regulatory kwasowości: e261, e326, e262; stabilizator e451, glukoza, przeciwutleniacz e316, cukier, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), barwnik e162, przyprawy, białko wieprzowe kolagenowe, substancja konserwująca e250. osłonka jadalna - jelito wieprzowe. może zawierać: mleko łącznie z laktozą, zboża zawierające gluten, gorczycę, jaja, seler.
Gatunek mięsa: Wieprzowina, Kurczak
Kraj pochodzenia głównego składnika: Unia Europejska
Metoda wytwarzania: Peklowane, Wędzone, Parzone
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa: Nie
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj: Kiełbasa
Stopień rozdrobnienia: Średnio rozdrobnione
Typ: Na wagę
Waga szacunkowa: 0,7 - 0,9 kg
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Jęczmień i produkty jęczmienne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Może zawierać
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Żyto i produkty żytnie: Może zawierać
"Cukry: 0,5 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Wartość energetyczna kcal: 325 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1343 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 11 g
"Zawartość soli: 1,5 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 30 g
"Zawartość węglowodanów: 2,5 g"