Kiełbasa drobiowo-wieprzowa wędzona, parzona, w osłonce naturalnej. Podana na ciepło, po podgrzaniu w wodzie lub upieczeniu na grillu, nie ma sobie równych.
Składniki: mięso drobiowe oddzielone mechanicznie z kurczaka - 28,7%, woda, mięso wieprzowe - 19,6, tłuszcz wieprzowy, tkanka łączna wieprzowa, skrobia ziemniaczana, kasza manna (zawiera gluten), sól, błonnik grochowy, białko sojowe, stabilizatory: e331, e450, e262; substancje zagęszczające: e407, e425; błonnik roślinny, przeciwutleniacze: e301,e316; cukier, przyprawy (gorczyca), wzmacniacz smaku e621, aromaty, regulator kwasowości e270, barwnik e120, substancja konserwująca e250. osłonka jadalna – jelito wieprzowe. może zawierać: mleko łącznie z laktozą, jaja, seler
Gatunek mięsa: Wieprzowina, Kurczak
Kraj pochodzenia głównego składnika: Unia Europejska
Metoda wytwarzania: Peklowane, Wędzone, Parzone
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa: Nie
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj: Kiełbasa
Stopień rozdrobnienia: Średnio rozdrobnione
Typ: Na wagę
Waga szacunkowa: 0,7 - 0,9 kg