Przez lata zdobyła szerokie uznanie zarówno klientów jak i konsumentów. Wyróżnia się kruchością i posiada wyraźny, zdecydowany smak naturalnych przypraw. Doskonała na grilla jak i na ciepło z wody.
80% mięsa wieprzowego
Składniki: Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona parzona. Składniki: mięso wieprzowe (80%), woda, skórki wieprzowe, sól, skrobia ziemniaczana, przyprawy, stabilizator: E450, glukoza, regulator kwasowości: E262; wzmacniacze smaku: E621, przeciwutleniacz: E301, substancja konserwująca: E250, osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Zawiera alergeny: GLUTEN, GORCZYCĘ, SELER, SOJĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), JAJA. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin. Przechowywać w temperaturze od +1°C do +7°C.
Rodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
Metoda wytwarzania: Parzone
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Stopień rozdrobnienia: Średnio rozdrobnione
"Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska, Niemcy, Hiszpania, Dania, Holandia, Belgia"
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa: Nie
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 84 op. zb. (DU)