Składniki: filety ze śledzia bałtyckiego 54,5% (Clupea harengus membras), olej rzepakowy 31,18%, cebula 13,5%, cukier, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy; papryka suszona, marchew suszona, gorczyca, pietruszka nać suszona, aromat papryki.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Ze skórą
Sposób przetworzenia: Marynowane
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Zawartość netto: 220 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 220 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 136 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
"Cukry: 3,8 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 4 g
Wartość energetyczna kcal: 387 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1599 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 8,4 g"
"Zawartość soli: 1,8 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 37 g
"Zawartość węglowodanów: 4,6 g"