Składniki: filety ze śledzia bałtyckiego 54,5% (Clupea harengus membras), 23 % olej rzepakowy, 18% cebula solona, koncentrat pomidorowy 2,5%, cukier, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; aromat papryki
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Ze skórą
Sposób przetworzenia: Marynowane
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Zawartość netto: 220 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 220 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Skóra
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 136 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Tak
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie