Składniki: Marynowane filety ze śledzia bałtyckiego ze skórą 54,5% z cebulą marynowaną 13,5% w oleju rzepakowym 32%. składniki: filety ze śledzia bałtyckiego (clupea harengus membras), olej rzepakowy, cebula, cukier, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Ze skórą
Sposób przetworzenia: Marynowane
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Zawartość netto: 220 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 220 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Skóra
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 136 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Cukry: 3,8 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 4 g
Wartość energetyczna kcal: 390 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1611 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 8,2 g
Zawartość soli: 1,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 38 g
Zawartość węglowodanów: 4,2 g