Sposób przyrządzania: 1 sposób Do wysokiego naczynia wlać 220 ml schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować ok. 3-4 minuty. 2 sposób Do wysokiego naczynia wlać 250 ml (1 szklankę) schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować ok. 3 minuty. Następnie dodać 80g miękkiego masła lub margaryny i miksować jeszcze ok. 2 minuty. Przygotowany krem stosujemy do przekładania oraz dekorowania ciasta. Krem można urozmaicić dodając bakalie, owoce, konfitury itp. Porcja kremu wystarcza do przełożenia biszkoptu o średnicy ok. 24 cm, co wystarcza do przygotowania ok. 12 porcji. W celu większego biszkoptu zalecamy użycie dwóch opakowań kremu, np. o różnych smakach.
Obserwuj produkt:
Dodaj recenzję:
Dostępnośc:Produkt dostępny
Historia ceny Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 6,10 zł brutto
Czas realizacji:24h
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w:
Polska
Podmiot wprowadzający do obrotu:
CYKORIA SA Ulica i numer: Wierzchosławice 15 Kod pocztowy i miasto: 88-140 Gniewkowo PL
Waga netto:
100 g
Waga brutto:
0,11 kg
Cena brutto: 6,52 zł / szt.6,21 zł / szt.
100 g ( 65,20 zł za 1 kg )
szt.
Składniki: preparat białkowo- tłuszczowy (tłuszcze roślinne częściowo utwardzone w zmiennych proporcjach: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E472a, syrop glukozowy), cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12% (8%), substancja zagęszczająca: skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko w proszku odtłuszczone, żelatyna wieprzowa.
Typ: Krem w proszku Przeznaczenie: Do dekoracji;Do smaku;Do ubijania Zawartość netto: 100 g Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 100 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie Ryby i produkty pochodne: Nie Seler i produkty pochodne: Nie Skorupiaki i produkty pochodne: Nie Soja i produkty pochodne: Nie Zboża zawierajace gluten: Tak Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie Gorczyca i produkty pochodne: Nie Jaja i produkty pochodne: Może zawierać Łubin i produkty pochodne: Nie Mięczaki i produkty pochodne: Nie Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: <0,5 Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g Kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g Wartość energetyczna kcal: 209 kcal Wartość energetyczna kJ: 879 kJ Wielkość porcji: 100 g Zawartość białek: 4,9 g Zawartość soli: 0,11 g Zawartość tłuszczów (ogólnie): 12 g Zawartość węglowodanów: 21 g
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć. Służą na przykład do utrzymania zawartości koszyka użytkownika. Możesz ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała te pliki cookie, ale wtedy strona nie będzie działała poprawnie. Te pliki cookie pozwalają na identyfikację np. osób zalogowanych.
Zawsze aktywne
Analityczne pliki cookie
Te pliki cookie pozwalają liczyć wizyty i źródła ruchu. Dzięki tym plikom wiadomo, które strony są bardziej popularne i w jaki sposób poruszają się odwiedzający stronę. Wszystkie informacje gromadzone przez te pliki cookie są anonimowe.
Reklamowe pliki cookie
Reklamowe pliki cookie mogą być wykorzystywane za pośrednictwem naszej strony przez naszych partnerów reklamowych. Służą do budowania profilu Twoich zainteresowań na podstawie informacji o stronach, które przeglądasz, co obejmuje unikalną identyfikację Twojej przeglądarki i urządzenia końcowego. Jeśli nie zezwolisz na te pliki cookie, nadal będziesz widzieć w przeglądarce podstawowe reklamy, które nie są oparte na Twoich zainteresowaniach.
Nasza strona korzysta z usług Google, takich jak Google Analytics i Google Ads. Aby dowiedzieć się więcej o tym, jak Google wykorzystuje dane z naszej strony, zapoznaj się z polityką prywatności i warunkami Google.
Wysyłanie danych związanych z reklamami
Zgadzam się na wysyłanie danych związanych z reklamami do Google.
Reklamy spersonalizowane Google
Zgadzam się na używanie reklam spersonalizowanych. Reklamy te są dostosowywane do konkretnych preferencji, zachowań i cech użytkownika. Google zbiera dane na temat aktywności użytkownika w internecie, takie jak wyszukiwania, przeglądane strony internetowe, kliknięcia i zakupy online, aby lepiej zrozumieć jego zainteresowania i preferencje.