Sposób przyrządzania:
1 sposób
Do wysokiego naczynia wlać 220 ml schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować ok. 3-4 minuty.
2 sposób
Do wysokiego naczynia wlać 250 ml (1 szklankę) schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować ok. 3 minuty. Następnie dodać 80g miękkiego masła lub margaryny i miksować jeszcze ok. 2 minuty.
Przygotowany krem stosujemy do przekładania oraz dekorowania ciasta. Krem można urozmaicić dodając bakalie, owoce, konfitury itp. Porcja kremu wystarcza do przełożenia biszkoptu o średnicy ok. 24 cm, co wystarcza do przygotowania ok. 12 porcji.
W celu większego biszkoptu zalecamy użycie dwóch opakowań kremu, np. o różnych smakach.
Transport firmowy (Warszawa i okolice)
Zamówienie w przedziale 6 godzinnym: 9,99 zł od 250 zł gratis
Zamówienie w przedziale 2 godzinnym: 12,99 zł od 250 zł gratis
Kurier (cała Polska)
InPost Paczkomaty 15,99 zł, FedEx 16,99 zł, półpaleta od 119,99 zł, paleta od 249,99 zł
*z wyłączeniem produktów lokalnych
Dostawa następnego dnia na terenie Warszawy i okolic!
Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!
Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.