Składniki
prażone MIGDAŁY (53,1 %), cukier, tłuszcz shea, olej słonecznikowy, sól himalajska, emulgator: lecytyny (ze słonecznika).
OPIS
Aksamitny krem migdałowy z kawałkami chrupiących migdałów. Kremowy, słodki, wegański i zdrowo wciągający! To wartościowa przekąska idealna na szybki domowy deser, do kanapek, smacznych wypieków oraz potraw na słodko i słono.
Rzemieślniczy krem z migdałów z kawałkami chrupiących orzechów od Good Noot jest:
źródłem cennych białek i tłuszczów,
wolny od oleju palmowego, sztucznych barwników i konserwantów,
bezglutenowy,
wegański.
MIGDAŁY, które poczujesz w kremie, sami prażymy, mielimy, przekładamy do słoiczków, a następnie etykietujemy. Wszystko rzemieślniczo i od serca!
Nie martw się, jeśli ulegnie naturalnemu rozwarstwieniu - wtedy po prostu go rozmieszaj.
Zapraszamy Cię do spróbowania pozostałych kremów z orzechowej rodziny Good Noot. Wszystkie co do jednego są wyborne!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2710 kJ / 647 kcal
Tłuszcz: 55,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,6 g
Węglowodany: 22,7 g
w tym cukry: 22,7 g
Białko: 13,3 g
Sól: 0,38 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY i soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 miesięcy.