Składniki: Sos śmietanowy (60%) [olej rzepakowy, cebula marynowana (cebula, woda, ocet, sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), ogórek konserwowy (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), śmietanka (6%), jabłko konserwowe (jabłko, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), cukier, jogurt naturalny, ocet spirytusowy, woda, sól, żółtko jaja kurzego w proszku, mleko w proszku, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), gorczyca, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty], marynowane filety śledziowe (40%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk), woda, cukier, sól, kwas octowy].
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane
Zawartość netto: 280 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 280 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozprzowe
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 96 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
"Cukry: 4,6 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g"
Wartość energetyczna kcal: 241 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1000 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 5,2 g"
Zawartość soli: 2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 21 g
"Zawartość węglowodanów: 5,6 g"