Składniki: Sos tatarski (68%) [olej rzepakowy, woda, ogórek konserwowy (6%) (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), cukier, pieczarka marynowana (4%) (pieczarka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), ocet spirytusowy, śmietanka, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), sól, skrobia modyfikowana kukurydziana, żółtko jaja kurzego w proszku, szczypiorek suszony, natka pietruszki suszona, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, aromat], marynowane filety śledziowe (32%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk (fao 27), podobszar połowu: morze norweskie (iia)*, skagerrak i kattegat (iiia)*, morze północne (iv)*; złowiono za pomocą włoków (w)*, sieci okrążających i podrywek (s)*.*patrz nadruk obok numeru partii), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier]
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: W sosie innym
Stopień rozdrobnienia: W całości
Masa netto sztuki (po odcieku): 280 g
"Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne, Okrężnice (sieci)"
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 96 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 6 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g"
Wartość energetyczna kcal: 291 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1206 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 5,7 g"
"Zawartość soli: 2,1 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 26 g
"Zawartość węglowodanów: 7,1 g"