Składniki: filety z makreli 50% [makrela {Scomber scombrus (A*), obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27}, {Scomer japonicus (B*), obszar połowu: Ocean Spokojny FAO61}], sos meksykański 45% [woda, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, przyprawy, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, por, natka pietruszki), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki], kukurydza, marynowana fasola czerwona (fasola czerwona, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu; substancja słodząca: sacharyny).
Zawartość netto: 170 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 255 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g